Øvrige brancher:

Fødevare

Et samarbejde med os sikrer dansk fødevareindustri øget oppetid, større fleksibilitet og dermed en mere rentabel drift i et konkurrencepræget marked.

 

Vi har opbygget en mangeårig og specialiseret brancheindsigt via vores samarbejde med flere af Danmark største fødevareproducenter. Vi er derfor bekendt med branchens unikke behov, når det gælder el-teknik, mekanik og automation.

Grovvare

Den sæsonbetonede belastning på grovvareanlæg betyder, at udvidelser, vedligehold og lovpligtige eftersyn skal planlægges i god tid.

 

Udstyret befinder sig ofte i et råt miljø, hvor støv og slid kan forårsage utilsigtede nedbrud. Derfor planlægger vi i samarbejde løbende vedligehold, forbedringstiltag og lovpligtige eftersyn, som øger anlæggets oppetid og opretholder en rentabel drift.

Kemi

For at fastholde konkurrenceevnen i den kemiske industri kræver det løbende igangsættelse af initiativer, hvor stordrift er et nøgleord. Uanset om der er behov for en udvidelse eller optimering af anlægget, så trækker vi på vores massive branchekendskab og kompetencebredde, som sikrer en optimal løsning med en kort tilbagebetalingstid.

 

Vores landsdækkende døgnservice er din garanti for, at service og vedligehold kan gennemføres under allerede planlagte produktionsstop.

Forsyninger

I forsyningsbranchen er der et markant fokus på at spare på energien hos forbrugerne. Derfor er driftsoptimering et dagligt fokus hos fjernvarmeværker.

 

For at imødekomme det behov har vi udviklet en række standardløsninger til fjernvarmebranchen. Vi tilbyder også forsyningsbranchen alt lige fra el-tekniske installationer, automationsløsninger, mekanisk assistance, lovpligtige eftersyn, service, vedligehold og målerudskiftning.

Det kræver sin servicepartner at holde det professionelle Danmark kørende

Kontakt din lokale CBRE Teknisk servicepartner afdeling allerede i dag og hør mere om, hvordan vi kan optimere din virksomhed: