Kraftværker

Danske kraftværker spiller en vigtig rolle for at sikre stabil produktion af el. CBRE Teknisk servicepartners specialiserede team hjælper hver dag mange af de store danske kraftværker med at optimere driften med øje for driftssikkerhed.

Med os får du en partner med mangeårig erfaring med ombygning, montage, service og vedligehold hos danske kraftværker. Vi monterer og servicerer alle former for høj- og mellemspændingsanlæg og hjælpeanlæg i tæt samarbejde med dig som kunde. Derudover udvikler og implementerer vi unikke instrumenterings- og automationsløsninger, ligesom vi har stor erfaring med både primære og decentrale kraftværker.

Få en partner, der kender din branche

 

Vi tilbyder dig stor kompetencemæssig bredde og erfaring inden for teknisk montagearbejde, herunder SRO-, jordings- og lynaflederanlæg, el- og mekanisk instrumentmontage, service- og vedligeholdelsesarbejde samt PLC og automation. For at optimere samarbejdet opretter vi ved større installations- og montageopgaver en projektorganisation med én kontaktperson. Ved længevarende opgaver etablerer vi en projektorganisation på stedet.

 

 

Service på dine præmisser

Vi står klar til at afhjælpe både store og små fejl i dit anlæg, hvis uheldet er ude – hele døgnet, året rundt via vores landsdækkende set-up. I tæt samarbejde med dig udarbejder vi en beredskabsplan tilpasset dine behov. På den måde er du sikret optimal drift af værket.

Høj driftssikkerhed

En opgradering af dit anlæg er en oplagt mulighed for at optimere driftssikkerheden. Af samme årsag har vi specialister, som udelukkende arbejder med kraftværksbranchen. Vi hjælper dig med at opnå:

 

  • Et fremtidssikkert styresystem

 

  • Bedre driftsøkonomi

 

  • Hurtigere fejlretning

 

  • Ensartet kvalitet og dokumentation efter branchens gældende standarder

Opnå en høj oppetid

Vores team hjælper dig med regelmæssig forebyggende vedligehold samt udfører lovpligtige eftersyn, som sikrer, at anlægget altid lever op til gældende myndighedskrav.