Mekanisk service og værksteder

Vores mangeårige erfaring og kompetencemæssige bredde gør os til den oplagte samarbejdspartner ved både vedligehold, eftersyn og reparation af dit produktionsanlæg samt assistance ved fejl og nedbrud.

Vi kan vedligeholde og reparere alt lige fra luftstyringer, hydrauliske anlæg, motorer, pumper, gear, håndværktøj og kraner samt udføre lækagesøgning og kompressoreftersyn. Uanset om du har brug for erstatningskomponenter eller rådgivning om en ny og mere effektiv løsning, er vi leveringsdygtige.

Tid er penge. Derfor reagerer vi hurtigt

Rygraden i dansk industri er velkørende maskiner og produktionsanlæg. Maskiner, der sørger for, at produkter bliver færdige til tiden. Produktionsanlæg, der sikrer ensartet kvalitet. Selvom maskiner og anlæg er skabt til at fungere i døgndrift, holdes de ikke kørende uden den rigtige service. Derfor står CBREs dygtige teknikere, montører, elektromekanikere, robotteknikere, smede og maskinarbejdere klar døgnet rundt alle ugens dage, så vi hurtigt kan få produktionen op at køre igen efter et evt. nedbrud. Vores serviceledere og projektledere hjælper dig med at koordinere dine projekter og analysere dit work flow, så du er sikret procesoptimering og energibesparelser.

 

Hjælpen er aldrig langt væk

Vi er landsdækkende, og derfor er hjælpen aldrig langt væk. Vi kan reparere, udføre vedligehold og assistere ved nedbrud fra vores lokale værksteder i hele landet. Samtidig sikrer vores mobile mekaniske værksteder hurtig service og dermed reduceret nedetid i tilfælde af nedbrud.

Dit udbytte af samarbejdet

Optimering

Vi sikrer, at din produktion kører optimalt, og spotter løbende muligheder for at øge oppetid, hastighed og kvalitet. Vi sørger for, at dit anlæg bliver vedligeholdt i tide, så nedbrud og produktionsstop reduceres.

 

Service 24/7

Du har altid adgang til vores kompetencer og know-how indenfor både el-teknik, mekanik og automation. Du kan løbende op- eller nedjustere dit mandskabsbehov, og sammen udarbejder vi en beredskabsplan for responstid.

 

Ekspertise

Vores landsdækkende set-up og mangeårige erfaring med drift, service, vedligehold og optimering sikrer, at du altid har adgang til den ekspertise, der kræves for at hold produktionen i gang.