Butik og ejendom

I detailbranchen er tid en afgørende faktor – og ofte foregår nyopførelse, renovering og service under en stram tidsplan. Vores mangeårige branchekendskab sikrer, at du får en fremtidssikker løsning til tiden. Med os som partner behøver du kun ét nummer grundet vores kompetencebredde og landsdækkende set-up.

Ensartethed i opbygning og installationer

Erfaring er alfa og omega for at sikre optimal implementering og praktisk brug til fremtidig service og vedligehold. Vores projektledere tager ansvar for, at din butiks drift bliver så kosteffektiv som mulig samt rådgiver om energioptimering. I samarbejde med dig definerer vi den mest optimale løsning, som sikrer dig ensartethed i opbygningen af dine butikker og ejendomme samt dertilhørende installationer. Vi udfører alt fra belysning, indretning og alarm til datanet, kasselinjer, videoovervågning, rullegitre og låsesystemer.

Vil du forenkle dine lovpligtige eftersyn?

En serviceaftale med CBRE Teknisk servicepartner sikrer, at din butik og ejendom lever op til gældende regler.

 

Vi sætter system i dine lovpligtige eftersyn og sikrer, du altid har opdateret dokumentation i vores kundeportal. På den måde er du sikret mod færre nedbrud. 

Service og support af branchekendte fagfolk

 

Vores specialafdeling har indgående kendskab til arbejdsrutinerne i detailbranchen samt moderne og effektiv butiksdrift. Vi udfører oftest installations- og servicearbejdet, når din virksomhed er lukket med øje for, at tidsplanerne overholdes. Hvis det er nødvendigt at arbejde i åbningstiden, tilrettelægger vi arbejdet, så det generer dit personale og dine kunder mindst muligt.

 

Teknisk nedbrud af enhver art er kritisk for din forretning. Derfor tilbyder vi en serviceaftale, som sikrer dig hjælp døgnet rundt, hvis uheldet er ude.

 

 

Med os behøver du kun ét nummer

Vores specialistviden inden for butiksetablering og -renovering betyder, at du undgår at koordinere imellem flere forskellige leverandører. Vi sikrer samtidig, at du får energirigtige løsninger, som er rentable i drift, og at alle el-tekniske installationer er forsvarligt dokumenteret. Med vores landsdækkende set-up er du garanteret høj service med fokus på deadlines, ensartethed og udførlig dokumentation uanset hvor i landet, din butik er placeret. Vores specialister står klar i dit nærområde til at afhjælpe dine udfordringer – hele døgnet, året rundt.

 

Du kan med fordel læse omkring vores kompetencer inden for el-teknik og brand og sikring:

Cases

Få et indblik i, hvordan vi har hjulpet vores kunder og deres butik.