01.11.22

Den 1. november åbner CBRE Intego en ny afdeling i Nykøbing Falster, og dermed har virksomheden 17 afdelinger på landsplan. Etableringen af den nye afdeling skal styrke CBRE Integos tilstedeværelse på Lolland-Falster, som med det kommende Femern-byggeri rummer et stort potentiale. Den nye afdelingsleder er fundet, og de første stillingsopslag er slået op.    

 

CBRE Intego har i forvejen en afdeling i Nakskov, og den nye afdeling på Herningvej i Nykøbing Falster bliver således anden afdeling i området Lolland-Falster, som ifølge direktør i CBRE Intego Lars Schjødt rummer et stort potentiale:

 

"I CBRE Intego har vi en ambition om hele tiden at styrke vores lokale tilstedeværelse, så vi er tæt på vores kunder – og nu tager vi således endnu et skridt i den retning med etableringen af afdelingen i Nykøbing Falster. Vi har haft stor succes med de omkringliggende afdelinger i Odense og Nakskov, hvor vi har oplevet en betydelig vækst, og vi ser derfor et stort potentiale i yderligere en lokation på Lolland-Falster, hvor vi får en lokalkendt afdelingsleder i spidsen, som kender området og virksomhederne der indgående," fortæller Lars Schjødt.

 

Det bliver Nichlas Larsen, som i forvejen er afdelingsleder for otte medarbejdere i afdelingen i Nakskov, der får ansvaret den daglige drift af afdelingen, og ifølge Nichlas Larsen ser man et stort potentiale i området. Blandt andet på grund af Femern-projektet:

 

"Vi har længe haft et godt øje til Nykøbing Falster, hvor vi foruden at give mulighed for at udvide vores tilstedeværelse i et område med mange industrivirksomheder også er beliggende nær Femern-projektet. Dels kan der være forskellige opgaver i relation til selve byggeriet af Femern-forbindelsen, og dels er der også et mere langsigtet perspektiv i, at flere virksomheder vil flytte til området, som med tiden potentielt kan bidrage til yderligere samarbejdsaftaler og nye kunderelationer," lyder det fra Nichlas Larsen, og han tilføjer:

 

"Derudover har Nykøbing Falster en central placering i forhold til rekruttering af kvalificerede og dygtige medarbejdere, da vi har nemmere ved også at appellere til potentielle medarbejdere bosiddende på Sjælland."  

 

Med afdelingen i Nykøbing Falster er det samtidig hensigten at fremme CBRE Integos udrulning af ladestandere til el- og hybridbiler, hvor virksomheden er blandt de absolut førende aktører i Danmark.

 

"I disse år er vi i gang med og står overfor en markant udrulning af ladestandere til elbiler, og her er der fortsat et stort potentiale på Lolland-Falster," siger Lars Schjødt afsluttende.