16.06.21

I starten af juni flyttede vores landsdækkende målerudskiftningsafdeling til Grindsted. Flytningen sikrer de bedst mulige betingelser for fortsat vækst af afdelingen, der er tredoblet de seneste fem år og i dag tæller 15 ansatte.

 

Vores lokalafdeling i Grindsted har for alvor fundet sit fodfæste og er vækstet markant siden 2016, hvor afdelingen flyttede fra Skovlund til Grindsted. Lokalerne er klargjort i Grindsted, som fra juni også skal huse målerudskiftningsafdelingen, der tæller 13 ansatte, hvoraf fire er ansatte inden for projektledelse og call-center.

"Vores landsdækkende målerafdeling har udskiftet mere end én million vand-, el- og varmemålere. Afdelingen oplever en fortsat stor efterspørgsel på kompetencerne inden for både planlægning og udførelse af målerudskiftning, fordi det er logistisk tungt for værkerne at håndtere projekterne selv."

 

– Martin Lykke Enemark, afdelingsleder hos CBRE Intego i Grindsted

Med afdelingen runder Intego 28 ansatte i Grindsted, og Intego er allerede på udkig efter flere teknikere til at imødekomme industri- og erhvervskundernes efterspørgsel. Blandt de seneste projekter i Billund Kommune kan nævnes ombygning af Børnenes Univers samt den igangværende ombygning af Musikcentralen.

Leder efter ny serviceleder

"Der er et stort potentiale i lokalområdet, hvor vi har fokus på at servicere industri og erhverv i kommunen med vores kompetencer inden for el-teknik, mekanik og automation. Det er især inden for brand- og sikringsinstallationer, vi oplever den største vækst lige nu. Derfor er vi også på udkig efter en ny serviceelektriker til bygningsinstallationer og lovpligtige eftersyn," siger Martin.

 

Den 1. maj bød han endnu en serviceleder velkommen til temaet i Grindsted. Det var Thomas Vejrup Larsen.

 

Intego er netop blevet opkøbt af den amerikanske koncern CBRE, der er verdens største udbyder af komplette løsninger, når det gælder facilities management og strategisk ejendomsrådgivning. Målsætningen er at tilbyde eksisterende og nye samarbejdspartnere en større kompetencebredde og sikre en større markedsandel inden for både erhverv, industri og infrastruktur. Opkøbet understøtter dermed Integos fortsatte lokale vækst i Grindsted.

 

Handlen blev officielt godkendt af konkurrencemyndighederne fredag d. 14. maj 2021.