Telecom

Har du brug for en partner til implementering af ny teknologi, bedre dækning eller mere kapacitet? Så er vores branchekendskab din garanti for kvalitet til aftalt tid og pris. Samtidig tilbyder vores team løbende service og vedligehold af dine anlæg, så du sikrer størst mulig stabilitet i driften.

CBRE Teknisk servicepartners landsdækkende Telecom afdeling samarbejder med de største danske mobiloperatører. Derfor har vi opbygget en solid erfaring inden for etablering og service af teleløsninger, som gør, at vi kan tilbyde dig en totalløsning:

  • Etablering og udbygning: Vi hjælper dig i mål fra design og projektering af nye sites, etablering af fundament, teknikrum, antennemontage, installation af teknisk udstyr samt idriftsættelse, integrering og test af sites.

  • Service og vedligehold: Som sikrer, at du øger dit netværks oppetid. Vi udfører også kapacitetsudvidelser, hvor vi tilbyder en lager- og logistikløsning til håndtering af udstyr og reservedele tilpasset dit behov.

Service 24-7, når dit behov opstår

En hurtig reaktion er alfa og omega, hvis der opstår fejl i dit netværk. Derfor tilbyder vi døgnservice i et landsdækkende set-up, så vi hurtigt kan genetablere driften og sikre et stabilt netværk. I fællesskab med dig udarbejder vi en serviceplan for løbende vedligehold af de tekniske installationer og omkringliggende arealer. Herefter påtager vi os det fulde ansvar for drift og vedligehold – og du har altid adgang til dokumentation via vores kundeportal.

 

Bliv klogere på vores kundeportal

DAS-anlæg sikrer optimal mobildækning

Et DAS-anlæg er et indendørs antenneanlæg, som forstærker mobiloperatørernes signal og distribuerer det ud i bygningen.

 

Se videoen og bliv klogere på, hvordan vores anlæg kan fremtidssikre din virksomhed, eller klik her og læs mere:

Få en partner, der kender din branche

Vi har været med fra begyndelsen som strategisk og udførende partner på opgradering af sites fra 2G til 3G, 4G og senest 5G net. Vi har ligeledes bygget GSM-R til de danske banenet og har leveret driftsydelser til SINE – et lukket kommunikationsnet til håndtering af kommunikation for politi, brandvæsen, ambulance, hospitaler ol. Derfor er vi certificeret og sikkerhedsgodkendt til at gennemføre projekter for Forsvaret.

“Samarbejdet med CBRE Teknisk servicepartner montører har fungeret upåklageligt, og der har været en god proces ved installation af anlægget. Sidste step er tilslutning af teleudbyderne til anlægget, så vi undgår bygningens lave dækning, hvor vi især er udfordret i kælderen og trappeskakterne.”

 

– Dennis G. Falk, bygnings- og driftsleder hos Campus Bornholm